over

"Verfijnde gerechten vol met passie, details en smaken. Per gast verschillend, maar altijd de Wolf-beleving"

De visie van Wolf draait om het perfectioneren van alles wat goed is. Dit betekent dat Wolf elke dag bezig is met het verbeteren van zijn vernieuwende gerechten en een plek creëert waar je als gast alles mag vrijlaten en geniet van begin tot eind.

wolf on location

Nieuw! Met ‘Wolf on location’ komt chef Michael Wolf met zijn team langs om zijn verfijnde gerechten te bereiden tijdens een privé diner of event. Aan jou de keuze: 4,6,8 of 15 gangen met of zonder wine paring en altijd inbegrepen: prachtig servies en de warme Oostenrijkse gastvrijheid, speciaal geserveerd door Wolf.

Voor meer informatie graag mailen naar info@wolfatelier.nl of bellen naar 020-3446402 

evenementen

Op zoek naar een unieke evenementlocatie? Wolf Atelier is geschikt voor zowel kleine als middelgrote evenementen. De industriële draaibrug, waarin Wolf is gevestigd, is geheel rondom voorzien van rand-vullende ramen die zorgen voor 360 graden uitzicht en een open en lichte ruimte. De IJdock Marina is op 1 minuut loopafstand waardoor u Wolf Atelier makkelijk met de boot kunt bereiken.

Onze Sales & Events afdeling denkt graag met u mee. U kunt contact opnemen via 020 - 344 64 02 of via e-mail: info@wolfatelier.nl

contact

WOLF ATELIER


Westerdoksplein 20-brug

1013AZ Amsterdam
info@wolfatelier.nl
020 344 64 02

 

openingstijden

Diner: dinsdag t/m zaterdag

Open vanaf 18:00-01:00 (keuken sluit om 22:00)

 

Openbaar vervoer

Bus 48 stopt in de buurt van Wolf Atelier (halte Westerdoksdijk)

Wolf Atelier is ook op loopafstand van Amsterdam Centraal Station (10 min.)

Parkeren


De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is de Parkeergarage IJDock. Deze is op 3 minuten loopafstand van Wolf Atelier. Klik hier voor meer informatie en tarieven.