over

Bij Wolf Atelier wil Michael Wolf al zijn gasten de perfecte middag of avond voorschotelen. Niet alleen op het bord, maar ook in de service, sfeer en de muziek. Het belang van gastvrijheid, evenals het moderne maar warme interieur van Wolf Atelier, is geinspireerd op Michael's geboorteland Oostenrijk.

Michael Wolf verdiende zijn sporen o.a. bij Sergio Hermans Oud Sluis*** en Vila Joya (**). Ook was hij vier jaar verantwoordelijk bij Restaurant Envy. In zijn restaurant is hij elke dag bezig om vernieuwende gerechten te creëren - vandaar: Atelier. Verwacht kleine, verfijnde gerechten vol met passie, details en smaken. Net zo indrukwekkend als zijn gerechten is de locatie: Wolf Atelier is gevestigd in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende industriële spoorbrug, vlakbij Amsterdam Centraal Station.

Tartar-ia Prinz Wolf
Wegens groot succes is de TARTAR-IA verhuisd naar de Prinsengracht. Hier kun je genieten van verschillende tartaren in alle soorten en maten. Samen met een selectie bites, mooie wijnen, bubbels en cocktails is dit een droom die uitkomt voor alle tartaar liefhebbers. Klik hier om de Facebook-pagina van Prinz Wolf te liken!

 

highlights

Project Streetsmart: steun de dak- of thuislozen

Armoede is in onze stad een probleem met duizenden gezichten. Samen met de horeca van Amsterdam en HVO-Querido willen wij hier verandering in brengen. Je kunt ons helpen door €1 te doneren aan StreetSmart. Samen kunnen we Amsterdam een beetje mooier maken voor alle Amsterdammers.

HVO-Querido steunt in nood verkerende Amsterdamse gezinnen. Met het gedoneerde geld zullen we huisuitzettingen voorkomen en een tijdelijk opvang bieden aan gezinnen die net dakloos zijn geraakt.

De gedoneerde €1 wordt bij de rekening opgeteld. Als je liever niet wil doneren of graag een hoger bedrag bijdraagt kan je dit laten weten aan de bediening. Het project begint op 1 november en eindigt op 31 december

Kerst & Oudejaarsavond

Op 2e kerstdag en Oudejaarsavond ben je van harte welkom vanaf 18h00 voor een bijzonder samengesteld 7-gangenmenu door Michael Wolf voor € 75, inclusief een glas bubbels bij aankomst. Er is ook een optie voor een 5-gangen wijnarrangement voor € 36.

Je kunt online reserveren of bellen naar 020 344 64 28

(Op kerstavond en 1e kerstdag zijn wij gesloten.)

Tartar-ia Prinz Wolf

Michael Wolf lanceerde in 2015 zijn Tartar-ia tijdens de lunch. Na dit succes, een pop-up bij Vyne en het grote enthousiasme van o.a. Elle Eten, was het overduidelijk dat dit concept zijn eigen locatie verdiende. Bij Tartar-ia Prinz Wolf kan je genieten van verschillende tartaren in alle soorten en maten. Samen met een selectie bites, mooie wijnen, bubbels en cocktails is dit een droom die uitkomt voor alle tartaar liefhebbers.

Tartar-ia Prinz Wolf is te vinden aan de Prinsengracht 411 in Amsterdam. Het is niet nodig om te reseveren, je kunt gewoon binnenlopen! Klik hier om de Facebook-pagina van Prinz Wolf te liken. 

 

Wolfpack expansion

Wolf Atelier, met zijn unieke locatie en ‘thrilling’ gerechten, is op zoek naar jou! De Wolfpack is een hecht team dat zorgt voor hoge kwaliteit met een informele touch.|
We zijn opzoek naar floormanagers en medewerkers bediening! 

Wij zoeken een floormanager die niet bang is zijn/haar tanden te zetten in het volgende;
- The Wolfpack aansturen en trainen (leiding geven)
- De visie van Wolf Atelier uitdragen naar buiten (uitstraling)
- Stimuleren van ontwikkeling en goede samenwerking (progressie)
- Een proactieve houding aannemen (probleem voorkomend, besluitvaardig)

Liefde voor kwaliteit, sfeer evenals groei staan bij ons centraal!

Ben jij de ‘lone wolf’ die het Wolfpack komt versterken als floormanager of medewerker bediening?
Stuur dan je CV & motivatie naar natalie@wolfgroup.nl


We zijn ook altijd opzoek naar floormanagers, bediening en zelfstandig werkende koks in een van onze andere restaurants! Geïnteresseerd? Klik hier. 

WOLF atelier dinner card

Geef iemand een lunch of diner cadeau met de WOLF atelier Dinner Card! Het perfecte cadeau óf gewoon een hele makkelijke betaalmethode.
De WOLF atelier Dinner Card heeft een waarde van € 25,-. Presenteer de dinner card van WOLF atelier als u uw rekening wilt betalen. Snel en gemakkelijk! Deze dinner card is alleen inwisselbaar bij restaurant WOLF atelier en is eenmalig te gebruiken. Dinner cards zijn niet in te wisselen voor contant geld. Klik hier voor de webshop!

evenementen

Op zoek naar een unieke evenementlocatie? Wolf Atelier is geschikt voor zowel kleine als middelgrote evenementen. De industriële draaiburg, waarin Wolf is gevestigd, is geheel rondom voorzien van rand-vullende ramen die zorgen voor 360 graden uitzicht en een open en lichte ruimte. De IJdock Marina is op 1 minuut loopafstand waardoor u Wolf Atelier makkelijk met de boot kunt bereiken.

Onze Sales & Events afdeling denkt graag met u mee. U kunt contact opnemen via 020 - 344 64 27 of via e-mail: info@wolfatelier.nl

reserveren

U kunt hieronder een tafel te reserveren, maar gewoon binnen wandelen mag natuurlijk ook. Mocht er een speciale gelegenheid zijn, of heeft u speciale wensen, geef dit alstublieft bij het maken van de reservering aan in de notitie. Vragen over groepen of speciale evenementen? Neem dan contact op met ons sales team via info@wolfatelier.nl

contact

WOLF ATELIER

Westerdoksplein 20-brug
1013AZ Amsterdam
info@wolfatelier.nl
+31 20 344 64 28

Parkeren

De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is de Parkeergarage IJDock. Deze is op 3 minuten loopafstand van Wolf Atelier. Klik hier voor meer informatie en tarieven.

openingstijden

Lunch: maandag t/m zaterdag
12:00 - 17:00

Diner: maandag t/m zaterdag
18:00 - 01:00